Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Φίλιππος, βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ψαράδες, δίπλα στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, στον νομό Φλώρινας. Το κτίριο χτίστηκε το 1890 από τον Παπαδόπουλο Μιχάλη ενώ αναπαλαιώθηκε το 2007, κρατώντας το παραδοσιακό στυλ και το μεράκι της αρχιτεκτονικής της εποχής του. Βρίσκεται ακριβώς στην πλατεία του χωριού.

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Φίλιππος, αποτελείται από τέσσερα άνετα δωμάτια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, δύο τρίκλινα και δύο δίκλινα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διπλά ή ξεχωριστά κρεβάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό μπάνιο και θέρμανση.

Στον χώρο  του ξενοδοχείου λειτουργεί κουζίνα όπου θα βρείτε ροφήματα για το πρωινό σας. Επίσης παρέχεται πλήρης εξοπλισμός αν θέλετε να παρασκευάσετε το γεύμα ή το πρωινό σας.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις δραστηριότητες που τους προσφέρει η περιοχή, όπως περιήγηση σε ιστορικά μνημεία, στην Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου και στα ασκηταριά των Ψαράδων με τις τοιχογραφίες.